Kecoh Pen-Pinapple-Apple-Pen (PPAP)

12:41:00 PTG Mohd Zahiruddin 2 Comments

AMARAN! LAGU INI MAMPU MELEKAT KAT KEPALA KORANG SEPANJANG HARI!

P-P-A-P
I have a pen, I have an apple..
uh! Apple-pen
I have a pen, I have pineapple..
uh! Pineapple-pen
Apple-pen, Pineapple-pen.Uh!Pen-Pineapple-Apple-Pen..Pen-Pineapple-Apple-Pen..
 Kalau korang baca sambil nyanyi sah! korang dah terkena virus PPAP ni. Video berdurasi lebih kurang seminit ini mampu membuat lagu ni melekat kat kepala korang dalam sekelip mata. Mulanya zahir tak faham la apa yang terjadi tapi lama-lama zahir perasan yang lagu ni asyik bermain kat kepala. Sah lagu ni brainwash aku!

Video viral ni banyak orang yang cover. Tapi asal nya video ini dibuat oleh PIKO TARO yang berasal dari Jepun. Payah jugak la cari yang asal tapi jumpa jugak. Hehe. Dah dengar? Semoga berjaya hehe **senyum jahat**

Sekian




You Might Also Like

2 ulasan:

  1. kacak juak blog maik tok tek. haha setiap kali masuk dalam page tok mesti jeles dengan iklan adsense blog tok haha. :D berblogwalking. polah gik video tandak ppap ya

    BalasPadam
  2. Lagu ni pun boleh jadi viral juga kan untuk dapatkan trafik tinggi mcm Oppa Gangnam Style...Hehehe :)

    BalasPadam

Do Comment k