Review : Movie Suiside Squad

12:44:00 PTG Mohd Zahiruddin 0 Comments


Hai semua harini nak review cerita Suicide Squad pulak. Macam biasa zahir tak akan bagitau tentang jalan cerita dia zahir akan cuba bagitau sedikit la tentang apa yang zahir rasa tentang cerita ni.

Well cerita ni zahir bagi 6/10 sebab jalan cerita dia menarik but terlalu laju rasanya la sebab tak puas tengok tu je. Kalau cerita dia panjng lagi best. Ada romantik ada komedi ada ganas ganas sikit tapi worth la belanja untuk tengok movie ni. Jom Tengok!

Sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k