Review Movie Ghostbuster

10:10:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments



Hai semua lama tak update so nak tulis pasal review ghostbuster 2016 yang baru je dikeluarkan. Untuk movie ni zahir bagi 8/10 hehe sebab cerita dia best sangat! Yang paling best masa diorang.. hurmm kang tak best pulak kan. Zahir jamin cerita dia best penuh dengan komedi dan aksi dan yang paling zahir suka effect cerita dia perhhh! realistik hantu punya hehe kena tengok movie ni okay

Pergi tengok sendiri baru komen best ke tak okay hehe

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k