Review Movie Alice through the looking glass!

10:17:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments


Dalam minggu ni zahir dah tengok dua movie berturutan sebab kawan yang ajak huhu lag pun diorang belanja so apa lagi jalan je la ahha 

Okay untuk movie ni secara peribadi zahir bagi 6.5/10 sebab ada part yang best and ada part yang kurang menarik tapi zahir boleh jamin effect dia guna cantik sangat-sangat cantik hehe . Zahir takkan cerita kat sini korang kena tengok sendiri okay 

Sekian

You Might Also Like

2 ulasan:

Do Comment k