Malas

11:05:00 PG Mohd Zahiruddin 1 Comments


Berdirinya saya disini haha well tengok tajuk entry nama pun malas so blog ni jadi sarang tebuan dah macam mana la kan. Nak viewer banyak tapi malas ni la sikap yang aku paling nak lari jauh tapi aku terperangkap haha

Sapa yang ada malas cam zahir angkat tangan. Tapi zahir tak rasa korang akan angkat tangan sebab korang pemalas haha gurau okay janan korang kecam benda remeh sebab zahir tak ada idea pun nak update blog tapi gigih jugak nak menulis.

okay masa ni ambik 5 minit nak sambung menulis sebab otak kosong haha sambil ditemani youtube tengok I can see your voice (buat multitasking) hehe ambil masa jugak la nak fikir idea tapi still tak ada haha okay  tu je.

Sekian

You Might Also Like

1 ulasan:

Do Comment k