Tamatnya Segmen "Marhaban Ya Ramadhan"

10:31:00 PG Mohd Zahiruddin 3 Comments


Hai semua Alhamdulillah walaupun sambutan yang kurang menggalakkan tapi masih ada yang sudi join takpe zahir bersyukur masih ada yang nak berkongsi ilmu.

Maaf sebab lambat tamat kan segmen sebab  bagi peluang kepada yang nak join dan zahir masih sibuk dengan aktiviti harian kepada peserta yang join zahir akan design secepat mungkin untuk korang ada In Shaa Allah kalau takde halangan zahir akan siapkan sehingga jumaat ni.

Zahir nak ucap ribuan terima kasih kepada yang join sebab supportzahir walaupun zahir jarang online. 

Taknak cakap banyak zahir baru balik dari buat kerja hope semua yang join tu bersabar dan nantikan hadiah ye hehe

You Might Also Like

3 ulasan:

Do Comment k