Kesibukkan

10:24:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments


Hai semua apa khabar? baru la ada masa nak update entry ni. Baru tau penat lelah bila praktikal ni hehe zahir belum update lagi tentang diri zahir yang kini menjadi budak praktikal kat pejabat daerah hehe penat giler.

Kadang-kadang adala kerja yang diorang bagi Alhamdulillah semua staf-staf baik dengan zahir. Kat sana nak kata boring ada la jugak mungkin sebab awal-awal ni tak ada tugas tapi ada la zahir buat sistem untuk diorang masih dalam proses membina  sistem.

Zahir jarang update rasanya bukan sebab sibuk haha tapi sebab penat. Bila dah penat mula la malas nak update entry jadi hasil nya blog jadi bersarang. Jadi setakat ni la zahir update blog nak tidur pulak. Takut tak bangun esok hehe.

Sekian

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. penat ye praktikal? all the best semoga berjaya habiskan praktikal dgn jayanya

    BalasPadam

Do Comment k