Wajah Baru Blog Encik Kidal

8:16:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Hai semua.. Jadi korang mesti dah tengok kan wajah baru blog Encik Kidal jadi ini lah hasil penat lelah sejak semalam hehe pagi-pagi buta buat design.
Cuma ada la tempat-tempat yang masih memerlukan perubahan zahir akan baiki secepat yang mungkin ye la zahir sekarang nak belajar blog teknik SEO pulak In Shaa Allah semoga dipermudah kan hehhe 
Orite selain itu zahir nak bagitahu yang dalam masa terdekat jika tidak ada sebarang halangan zahir akan buat segmen pulak rasanya zahir dah ada idea baru nak buat segmen baru sebab ye lah lama tak buat asyik sibuk dengan kerja sampaikan blog dibiar macam tu je.
 Okay zahir harap korang dalam keadan sihat je haha tak tau nak tulis apa lagi okay la tu je malas nak panjang-panjang..

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k