Tempahan Customade Notebook!

10:41:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

\


 Haii semua melihat kepada tajuk entry kita zahir dengan bangga nya ingin mewar-warkan tentang business yang zahir  dan rakan zahir sedang jalan kan iaitu customade notebook diamana korang boleh buat buku tersebut dengan design sendiri atau zahir boleh design kan untuk korang. Cuma korang kalau nak zahir yang design kan pastikan ia tidak rumit supaya zahir boleh design secara percuma untuk korang.

Rasanya zahir pernah post pasal buku ni kan tapi ye lah zahir belum iklan kan secara serious pada masa tu. Buku Encik Kidal sebelum tuka domain hehe Korang bole tengok design-design yang best-best malah banyak customer yang berpuas hati dengan khidmat kitorang ni adalah satu feedback dari cust kami.

Korang boleh melawat Instagram @fn_callista untuk melihat design-design yang pernah kami buat  untuk customer kami. Zahir akan tunjukkan beberapa contoh saiz buku yang boleh anda pilih. Saiz yang kami sediakan bermula dari saiz A4,A5 dan A6. Ini merupakan contoh untuk saiz buku.

Harga yang kami berikan bermula dari RM15 sahaja!! Berpatutan bukan? Mampu dimiliki oleh semua orang. Jadi jangan tunggu lagi korang pergi ke Instagram @fn_callista disana korang bole dapatkan segala rujukan ataupun korang boleh email  ke zahir_i96@yahoo.com untuk bertanya secara personal dengan zahir.

Sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k