Adsense dapat balik!

10:38:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Kalau korang perasan la kan korang akan tengok google Adsense kat tepi-tepi tu. Yup hasil kesabaran selama yang zahir boleh ingat. Sejak tukar domain haritu sampai lah sekarang baru google approve untuk non hosted punya account. 

Alhamdulillah baru ada semangat nak blogging balik hahha sebab duit kan well semua usaha sendiri baru dapat hasil nya. Zahir menyeru semua blogger-blogger yang baru agar menyertai google Adsense ni sebab kita leh dapat hasil dari penulisan kita sendiri. Hasil usaha sendiri kan.

Bila fikir balik lama tak update blog secara konsisten ye la kesibukkan sebagai pelajar ni macam-macam jenis kalau korang jenis yang teratur senang la nak update blog. Klau korang jenis yang macam zahir jenis yang sibuk dan kurang teratur ni payah sikit.. yelah study lagi pastu dengan business nya lagi hahaha..  tapi kan kalau tak ada usaha manakan dapat kan.

Okay tak nk bebel panjang sebab nanti ada yang menyampah hahaha

sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k