Review : Deadpool

10:25:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments






Hai guys So tadi zahir ada tengok la cerita Deadpool ni. Ramai kawan zahir cakap cerita ni best so nak cuba la tengok apa yang best. Walaupun agak lewat nak buat review apa kisah kan hehe zahir baru tengok cerita ni tadi.

So umumnya cerita ni ada comedi, aksi dan cintan cintun haha So kalau yang nak bawak budak-budak tu fikir sekali lagi okay. Tapi cerita ni best korang kena tengok bawak la kawan-kawan tu. Tak rugi tengok hehe lawak dia memang best.

Macam biasa zahir tak nak spoiled kan movie bagi yang dah tengok apa-apa pun korang kena tengok okay 

Sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k