Pemenang GiveAway Encik Kidal UPDATED!!!!

9:42:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Update hadiah pemenang. Nampaknya ada yang tak tuntut hadiah dari kami jadi kami buat keputusan untuk menukar pemenang. Jadi kami akan memberi hadiah terbaru kepada peserta yang terpilih. Yang zahir dah bagi line tu untuk yang dh tuntut hadiah.

Pemenang Untuk Buku #Hensin



Customade Calendar

\     



Customade Notebook or Planner 





Sebenarnya payah nak cari pemenang. Jujur zahir katakan banyak yang cemerlang dalam penulisan aiseh macam subjek BM haha. Banyak yang dapat markah tinggi-tinggi tapi zahir kena adil pilih the highest. Maaf untuk yang tak berjaya takpe bukan rezeki nanti try lagi.

Untuk yang menang sila tebus hadiah anda. Korang cuma perlu email kan kepada zahir.

Email : zahir_i96@yahoo.com

Dalam email korang perlu ada: 
subjek : Pemenang Giveaway Encik Kidal
sertakan nama blog anda k.

Selepas email zahir akan check dan kalau betul anda pemenang zahir akan bagi email/whatsapp setiap sponser untuk tujuan urusan hadiah masing-masing . Penebusan hadiah hendaklah dilakukan sebelum 1 March 2016.

Sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k