Pemenang Giveaway Encik Kidal

10:02:00 PG Mohd Zahiruddin 8 Comments

Hai semua. well rasanya dah tiba masa untuk zahir umum kan pemenang bagi giveaway zahir kan..
Mesti korang tak sabar ni..maaf la sebab update malam-malam macam ni **internet laju..
well zahir taknak simpan lama-lama hadiah kang busuk lak haaha okay..Korang dah clear kan keputusan adalah mengikut pemarkahan untuk setiap sponser jadi korang yang dapat tu gunakan sebaik mungkin okay..In Shaa Allah semoga bermanfaat..
Pemenang Untuk Buku #Hensin



Customade Calendar

\     



Customade Notebook or Planner 





Sebenarnya payah nak cari pemenang. Jujur zahir katakan banyak yang cemerlang dalam penulisan aiseh macam subjek BM haha. Banyak yang dapat markah tinggi-tinggi tapi zahir kena adil pilih the highest. Maaf untuk yang tak berjaya takpe bukan rezeki nanti try lagi.

Untuk yang menang sila tebus hadiah anda. Korang cuma perlu email kan kepada zahir.

Email : zahir_i96@yahoo.com

Dalam email korang perlu ada: 
subjek : Pemenang Giveaway Encik Kidal
sertakan nama blog anda k.

Selepas email zahir akan check dan kalau betul anda pemenang zahir akan bagi email/whatsapp setiap sponser untuk tujuan urusan hadiah masing-masing . Penebusan hadiah hendaklah dilakukan sebelum 20 Febuary 2016.

Sekian

You Might Also Like

8 ulasan:

  1. Tahniah untuk semua pemenang ^^

    BalasPadam
  2. wah..tahniah pada pmenang.. ^_^

    BalasPadam
  3. sedihnya xdpt.. tp apapun tahniah ya pd smua pmenang.. :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...

    Yeahhhh terima kasih atas pemilihan... mcm tak cayer ajer :p
    Terima kasih kepada penganjur & sponsor atas pemilihan... Tunggu entri naa :D

    BalasPadam
  5. Tq sebab memilih Mashu ☺️☺️ Mashu dah email Zahir tau 😊😊

    BalasPadam
  6. Sedih la jugak tak tersenarai sebagai pemenang. Huhuhu
    Takpe lah, apa-apa pun tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam

Do Comment k