GiveAway Encik Kidal Tamat!

7:36:00 PTG Mohd Zahiruddin 1 Comments

Alhamdulillah tamat sudah giveaway ni. Walaupun penyertaan tak la banyak tapi zahir rasa syukur sangat-sangat sebab ada yang join. Takpe yang penting korang dah usaha untuk dapat kan hadiah yang ditawarkan.
Untuk pemarkahan zahir bersama sponser-sponser akan blogwalking dari blog ke blog untuk pemarkahan yang adil. Jadi korang jagan risau zahir akan bagi markah yang seberat usaha korang okay 
Apa-apapun korang kena bersabar k..


Korang boleh tengok peserta dekat senarai peserta okay..Check Tau mana tau terlepas pandang

SENARAI PESERTA
Sekian Entry pendek

You Might Also Like

1 ulasan:

Do Comment k