Bersawang!

10:38:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

hai semua..
Yup zahir masih hidup dan sihat sejahtera.Alhamdulillah maklum la lama tak update blog. Rindu tu memang rindu nak update tapi kekangan masa sebagai Student ni memang sibuk dan jarang sekali nak dapat peluang online. Memang la kadang-kadang online tapi tak sempat pun nak jengok or update apa-apa. Hanya mampu melihat sesawang dan semak samun bertambah di blog ni.

Nak kata topic nak di update ni melambak cuma masa tu payah. Mungkin ada yang kata tipu la 24 jam takde masa. Deeiiii zahir pun perlukan rehat dan rehat termasuk tido 70% haha.

Korang tau tak macam mana nak perbaiki iklan adsense yang tak dapat nak tempek kat blog sebab tuka domain. Zahir dah ikut segala atur cara mahupun resepi kat En. Google tapi still kena denied. 

Apa-apa pun zahir akan try update sebanyak yang mungkin In Shaa Allah.

Sekian

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k