Angpau Berisi Duit Emas

7:25:00 PTG Mohd Zahiruddin 3 Comments

Pagi tadi zahir kiranya pelajar yang bertuah la apabila lecturer chinese tanya soalan then jawab dapat angpau hehe gumbira hati saya..



Well masa tu belum bukak lagi ye la menjaga hati pemberi kan. Hehe dah keluar kelas excited pulak nak bukak so zahir buka la...

Duit emas kauuu hahaha...Comel je lecturer ni.. haha Alhamdulillah dari tak ada kan walaupun coklat sedap jugak.

Lama tak tengok coklat yang ni ala-ala syiling emas gitu. Thank you :)

Sekiann..


You Might Also Like

3 ulasan:

Do Comment k