Tukar Domain! www.encikkidal.com

11:25:00 PG Mohd Zahiruddin 6 Comments


Hai semuaaa.

Well korang mungkin menyaksikan perubahan yang berlaku kat blog ni atau mingkin tak perasan pun. Ye la sapa nak kesah kan hehe. Actually blog zahir dah menukar domain he www.encikkidal.com syukur zahir salah seorang dari pemenang kontest SEO MYiDEAKiNi.com heheh dapat tajaan domain selama setahun.. perghhhh! merasa wehhh domain sendiri...Impian ku tercapai!!

Terima Kasih kepada MYiDEAKiNi.com sebab realisasi kan impian zahir ni. Korang boleh la tengok gambar tu. Walaupun hanya tempat ketika aisehh tapi still syukur dah. So selama lebih kurang 5 tahun kot zahir baru merasa domain sendiri. Jadi korang akan nampak la perubahan sedikit demi sedikit kat blog ni In Shaa Allah. Yang penting kena rajin update. Sorry guys sebab jarang update assignment melambak wehhh.. nak tolong tak? hashtag muka merayu. haha


Apa pun terimakasih MYiDEAKiNi.com sebab dah buat impian zahir tercapai. So korang yang nak jugak tukar domain tu boleh laberkunjung ke blog ni jap..zahir serta kan link :


dan korang boleh jugak join giveaway Encik Kidal k


Sekian..

You Might Also Like

6 ulasan:

Do Comment k