Trafik Blog Mendadak Naik!

9:28:00 PG Mohd Zahiruddin 9 Comments


Tengah elok-elok stress pasal program yang akan dijalan kan esok. Zahir dikejutkan dengan pageview yang naik tinggi kauuu! ahahah zahir bukan nak menunjuk ke apa cuma ni first time kott! hahaha cuba la tengok untuk hari-hari yang lain kat atas tu cam rata je kan pastu naik tiba-tiba.

Zahir cuba la cari punca kenapa dia naik camtu zahir rasa sebab zahir over blogwalking kot harini.. ye la nak promo zahir punya giveaway kena la usaha kan tapi zahir tak pernah pulak terfikir trafik dia sampai macam tu..

Zahir harap la everyday macam ni hehe hope esok macam ni lagi. Hilang semua stress ni tau hihi.

Sekian

You Might Also Like

9 ulasan:

  1. great! opi promo zahir punya giveaway kat blog opi , hope ramai lagi yg join giveaway zahir tau tau tau :D

    BalasPadam
  2. hahahah..best kan jika blog sentiasa dikunjungi

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. rezeki mncanak naik cmtu.. :)

    BalasPadam
  4. rasa happy kan bila trafik naik! hehe

    BalasPadam
  5. Oklah tu kan...satu peningkatan trafik yang sgt bagus.. Satu lagi kesan penggunaan domain :)

    BalasPadam
  6. itu salah satu motivasi sebenarnya.... :)

    BalasPadam

Do Comment k