sponser kontest bagi domain percuma setahun!

7:27:00 PG Mohd Zahiruddin 1 Comments


Rasanya sempat kot zahir nak war-war kan kontest yang di anjurkan oleh MYiDEAKiNi.com yang akan tamat 9 Januari 2016 iaitu beberapa hari lagi. Sempat lagi kalau anda nak sertai kontest ni.

Hadiah?

Hadiah nya ialah 5 orang pemenang akan diberi host domain.com berdasarkan top SEO. Tipu la kalau korang tak nak ada domain blog sendiri. Itu impian semua blogger-blogger yang serious dalam dunia blogging ni. 

Apa yang menarik ada domain sendiri?

Salah satu nya trafik akan bertambah. Sebab pendapat zahir mengatakan kalau kita ada domain blog sendiri orang akan lebih percaya kepada blog kita sebab ada domain ni adalah antara blog yang memang serious dan boleh dipercayai. Kalau yang buat business tu elok lah ada domain sendiri kan. Begitu jugak kalau ada yang buat review yang berbayar. Orang akan lebih yakin kalau deal dengan anda sebab adanya domain blog kita sendirr.

Baiklah zahir taknak cakap banyak kalau ada yang nak join silalah ke http://www.myideakini.com/2015/12/kontest-seo-myideakinicom-2015.html

korang jugak boleh tengok and join give away Encik Kidal okay 

sekian

You Might Also Like

1 ulasan:

Do Comment k