Satu Hari Lagi!

10:11:00 PTG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Hai guys jadi esok merupakan hari terakhir untuk FIRST GIVEAWAY by ENCIK KIDAL  Jadi yang belum join tu jom la sama-sama join meriahkan lagi giveaway ni. Tak rugi pon hadiah pun hebat-hebat In Shaa Allah.

Untuk para peserta penjurian terhadap entry anda akan dilakukan oleh setiap sponser-sponser yang terlibat jadi anda tak usah bimbang sebab pemarkahan akan dilakukan secara adil dan saksama..

Yang penting korang ikhlas join giveaway ni dan zahir rasa ada yang bersungguh-sungguh untuk dapat hadiah yang akan diberikan..

Sapa tak nak hadiah tu kan semua nak...Zahir pun nak buku jugak tapi malang nya zahir yang anjurkan so takbole..Jadi harap bermanfaat la untuk semua..

Sebelum terlupa zahir nak ucapkan terima kasih kepada semua peserta sebab sudi join giveaway zahir walaupun sambutan kurang memuaskan tapi syukur masih ada yang menyokong..Zahir amat menghargai usaha korang...

Rasanya tu je kot hehe zahir ambik peluang tulis entry ni sementara masih ada masa..hehe

Sekiann..


You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k