Review : Top 5 Bloglist Encik Kidal 2.0

7:50:00 PTG Mohd Zahiruddin 4 Comments

Rasanya korang masih ingat kan segmen bloglist Encik kidal yang berlangsung Disember lepas. Masa tu zahir bagitau yang zahir akan review secara ringkas blog untuk Top 5 segmen ni. Jadi zahir persembahkan Top  5 untuk segmen Bloglist Encik Kidal 2.0
1. http://mehhhwhatever.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html







Zahir boleh katakan blog ni antara yang menarik perhatian zahir untuk membaca content dia..Masuk je kat blog ni terpapar header yang kita bawak aura ceria walaupun zahir kurang meminati Kpop tapi disebab kan warna yang ditampil kan zahir rasa macam syok pulak. Penulisan dia? Ofcoz la tip top sebab tu dia yang tempat pertama hehe korang kena baca la dia buat entry zahir dengan penuh keihlasan heheh.
2. http://www.myideakini.com/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html




Blog ni pulak penuh dengan informasi terkini zahir tertarik dengan gaya penulisan dia macam tersusun pulak. Kalau korang nak belajar teknik SEO kat sini la nak cari. Walauapa pun blog ni antara yang zahir suka kalau tengok blog pun memang blog Versi informasi gitu.. banyak yang boleh kita dapat darii blog ni .

3.http://ohhffly.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html

Blog ni antara yang terajin dan terunik sekali yang zahir jumpa kalau tengok entry dia..dia siap buat editing lagi memang tabik la blog ni. Kalau tak percaya tengok la sendiri. Blog ni pun zahir rasa eh bukan rasa memang tuan blog ni pun peminat Kpop tapi  buat tarikan kat blog ni adalah cara dia design kan blog. Jom Terjah.




Memang pemenang bloglist kali ni banyak yang minat Kpop rasanya hehe ni Top 4 blog yang pink sikit hehe gaya penulisan dia zahir suka..very friendly zahir rasa tertarik dan boleh buat kita senyum sorang-sorang masa baca entry dia..

5. http://koxtau.blogspot.my/2015/12/segmen-encik-kidal-20.html


Last blog untuk di review blog ni pun sempoi gak. penuh kejujuran hehe Korang kena jenguk kalau nak tengok blog dia. Siap berbunga-bunga lagi kat side bar dia tuh. Zahir rasa blog ni kemas senang je nak carik benda like shoutbox kan hehe 

Zahir rasa tu je untuk review zahir. Maaf kalau review ni tak memuaskan zahir try tulis yang terbaik untuk setiap blog. Dan terima kasih sebab join segmen zahir. Terima kasih sebab bersemangat nak join  hehe

Sekian..



 

You Might Also Like

4 ulasan:

  1. haha thankyou! sampai tersenyum-senyum tu haih malu lah lol. sorry lah baru je on, busy ;(

    BalasPadam

Do Comment k