Review : The 5th Wave

6:51:00 PTG Mohd Zahiruddin 2 Comments




Rasanya sempat kot buat review pasal cerita ni walaupun zahir dah tengok jumaat lepas. Tapi disebab kan kekangan masa zahir tak sempat pun nak update blog. Tengok la design blog ni pun baru separuh siap. Tak pe lambat asalkan selamat.

okay proceed..

The 5th Wave cerita dia hehe zahir bagi 7/10 best sangattt!,. Walaupun mula-mula tak la faham sangat penyampaian yang cerita tu nak sampaikan tapi last-last best giler!. Walauapapun zahir tak nak buat spoiler kat sini zahir takkan ceritakan sepenuhnya korang kena tengok sendiri cerita dia cuma mula-mula kalau tengok trailer ingatkan macam San Andreas kan tapi cerita dia berbeza sangat lain dari yang lain.. 

Apa-apa pun tengok sendiri kat panggung hahaha

Sekian..


You Might Also Like

2 ulasan:

  1. hye adik...selamat petang...cousin akak tengok kalau tak silap..bila akak tanya..boleh dia cakap apa kata ko pegi tengok sendiri..ciskut betul la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia kena tengok sendiri baru best hehe..feeling tu lain

      Padam

Do Comment k