Pemenang Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0

8:26:00 PTG Mohd Zahiruddin 7 Comments

Jeng..jeng jeeengggg!! haha setelah apa yang zahir lalui beberapa hari ni akhir nya terupdate jugak. Sebelum tu nak mintak maaf la kat top 16 sebab tunggu keputusan lama kan. Well ye la kalau nak update blog bole la kan cepat-cepat..tp zahir kena blogwalking nilai satu-satu tu a bit susah tambah dengan assignment lagi haa ...Takpe zahir buat yang terbaik k.

Tanpa melengah kan masa lagi zahir umum kan TOP 10 bagi Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0 !

TOP 10
  1. http://mehhhwhatever.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  2. http://www.myideakini.com/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  3. http://ohhffly.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  4. http://sabrinantsha.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html 
  5. http://koxtau.blogspot.my/2015/12/segmen-encik-kidal-20.html
  6. http://www.keladionline.com/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html?m=1
  7. http://twittykingdom.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  8. http://wanitadisebaliktopeng.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  9. http://machrysanthemumtea.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
  10. http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html
Tahniah diucapkan kepada yang berjaya. Zahir akan update kan bloglist zahir okay. Untuk yang tak berjaya takpe.. Bole cuba lagi..

Now zahir jemput semua peserta untuk join Giveaway Encik Kidal lak wee.. Jommm

Sekian

You Might Also Like

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah, dapat jugak top 10 . :)

    BalasPadam
  2. Huhuhhhu. Alhamdulillah. Thank you x3 Congrats for the others too :D

    BalasPadam
  3. tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  4. Tak ada rezeki. Tahniah guys!

    BalasPadam
  5. Hahaha...thks ya...keladi tersenarai jugk....thks byk2

    BalasPadam

Do Comment k