Nak bukak Tempahan Header?

11:29:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments

Kalau difikirkan balik kan zahir ni tak la hebat sangat dalam bab-bab design ni tapi kan dah alang-alang ada asas untuk design ni kenapa tak buat business kan..

Tapi kalau difikirkan balik ada ke yang nak buat tempahan kalau zahir bukak order haha kalau bukak tapi takde yang nak beli macam mana? hehe sedih tu..kalau design blog tu zahir masih kurang dalam ilmu tu so zahir tak nak ambik risiko besar sangat mulakan dengan header dulu tapi tak la nak buat sekarang cuma nak tanya ada ke yang nak tempah??

Tak semestinya header kan? Bole jugak design untuk yang lain contoh macam business card, poster, dan yang zahir bole buat In Shaa Allah masih dalam perncangan dulu. Zahir kena fikir masak-masak yang penting tak menganggu kesibukan harian kan hehehe..

Pendapat korang?

Sekian...Entry pendek

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. good luck bro zahir.. u can do it! ^^

    shawal singgah sini ye.. jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/SegmenBlogwalkingBloglist2.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thank you In SHaa Allah nanti zahir join

      Padam

Do Comment k