Handphone Rosak!

7:21:00 PTG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Tajuk entry harini lain sikit. Lama tak buat entry kongsian kan asyik yang info je. Mesti korang bosan kan well memang bosan pun kan huhu.. korang kena sabar yer zahir ni selalu buat lawak hambar.

Okay balik kepada tajuk Handphone Rosak. Sedih kalau nak cerita huhu dalam masa beberapa hari lepas hanphone zahir telah pun selamat dihantar ke kedai untuk disembuhkan. Charge tak bole nak masuk ke dalam phone.

Terpaksa guna phone lama. Yang paling tak boleh hadap semua files dalam phone terkubur kat situ. Korang pernah tak alami situasi seperti yang zahir hadapi? Takpe yang penting zahir kena sabar menunggu 2 minggu untuk phone keluar dari hospital.

Phone baru beli 4 bulam kot huhu mungkiin zahir ganas sangat kot pakai phone tu tapi zahir rasa bukan salah zahir **mengaku jelah**. Yanng penting zahir kena tawakal mungkin Tuhan nak suh zahir jangan leka dengan dunia kot mana la tau ada hikmah kan. In Shaa Allah kalau sabar ada ganjaran.

Okay apa aku merapu ni huhu.. Zahir takde idea sekarang tapi nak jugak share pasal phone rosak. Nasib baik warranty masih bole pakai kalau tak terbang RM80 **zahir tanya kedai phone semua bagitau RM80**

Okay taknak membebel panjang zahir pun penat sebab semalam tido kot 5 pagi eh semalam ke hehe pagi tadi lerrr..Sebab ada test so kena belajar..padan muka kan sapa suruh belajar lewat. Lain kali prepare awal-awal baru boleh dikatakan pelajar berjaya hehe. Tak pe pengajaran semua tu yang penting kena belajar dari kesilapan. Okay la 

sekian.. 

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k