First GiveAway by Encik Kidal

5:57:00 PG Mohd Zahiruddin 38 Comments


Selamat Tahun Baru zahir ucap kan kepada semua yang membaca entry ini. Jadi kali ini zahir dengan bangga nya mempersembah kan GIVEAWAY ENCIK KIDAL! Yeayhh! Giveaway pertama yang encik kidal anjurkan. Sebelum tu zahir nak terangkan sikit kepada semua, sebenarnya dalam giveaway ini zahir terapkan ala-ala kontest gitu. Faham ? jadi takde soalan lagi kenapa giveaway ni lain macam.

Awal nya buat give away?

Well, tengok la hadiah nya macam mana semua bertemakan “keazaman dan perubahan” jadi zahir rasa teramat lah sesuai untuk zahir anjurkan giveaway ini awal-awal sebab ye lah Tahun Baru Azam Baru so dari awal tahun kita lakukan perubahan ini.

Baiklah  haritu zahir dah tunjukkan hadiah-hadiah yang bakal anda menangi kalau join giveaway encik kidal. Mesti ada yang tak sabar dah menunggu giveaway ini kan?.
Okay tak nak membebel panjang Zahir rasa syarat-syarat dia pun tak susah simple je.

Syarat-Syarat

1.       Follow Blog Encik Kidal , Oppie , Fiefi  **wajib follow**
2.       Follow insta @fn_callista **insta sponser wajib follow****takde insta takpe tapi mention kan dalam entry yang korang takde :) dan buat sedikit review k.." online kan aje **tekan link tu
4.       Buat entry bertajuk “First GiveAway by Encik Kidal”
5.       Dalam entry anda mesti ada :
·         Banner Giveaway
·         Nyatakan hadiah yang anda paling nak.
·         Sambung ayat tersebut “Azam saya pada tahun 2016 ialah …..”
·         Letakkan nama insta anda. **tujuan pemarkahan
·         Tag paling kurang 2 orang rakan blogger anda
6.       Letakkan link entry anda di kotak komen entry ini.

**kejururan adalah yang paling penting dalam melaksanakan giveaway ni

Cara pemilihan pemenang
  1.  Setiap dari sponser yang terlibat akan membaca entry anda dan memberi pemarkahan.
  2. Antara aspek yang akan dinilai oleh sponser ialah ‘mematuhi syarat giveaway’ contohnya melaksanakan syarat-syarat yang diberi dan yang paling penting ialah entry anda sendiri.
  3.   Untuk entry anda sila pastikan ia menarik dan memenuhi kehendak syarat.
  4.  Zahir dan Sponser akan pilih 3 pemenang utama dan 2 pemenang bertuah.
  5.    Sebarang perubahan dan penambah baikkan dalam giveaway adalah tertakhluk kepada zahir dan sponser-sponser yang terlibat.

      Senarai Peserta


      Baiklah itu je pengisian entry untuk hadiah boleh la tengok kat  sini ;

      HADIAH

**Update 13.01.16 disebabkan url http://perantaumasa96.blogspot.com telah bertukar kepada http://www.encikkidal.com/ jadi para peserta diminta untuk menukarkan kepada url terkini maaf atas kesulitan

      Sekiann..


You Might Also Like

38 ulasan:

  1. Done join your giveaway. Harap memuaskan hati ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  2. sy join~

    http://aienienka.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  3. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  4. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  5. Join...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  6. Sya join .
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  7. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  8. done..
    LA join yek..

    http://sotskirt.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  9. SUPPORT ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    *Tak ada IG :)

    BalasPadam
  10. support..

    http://erinndryana.blogspot.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  11. Salam,
    sy join ye
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  12. hai, Bihaa join GA ni.. :D
    http://beehaazman19.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  13. fina join :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  14. join

    http://hikayatceritaadniadfa.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  15. Dah buat semua syarat..sy join ;)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  16. Salam Encik Kidal....Fiza join ye ;-)

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  17. Cik Pa'in join yer :) http://cikpain.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html?m=1

    BalasPadam
  18. Join juga yer...

    http://www.myideakini.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  19. wah mcm menarik nie..
    nnt join (=

    BalasPadam
  20. cik en join
    http://www.nurfuzie.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  21. BELLA JOIN http://mimiebella91.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  22. Indah join :)

    http://yekeindah.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  23. Assallammuallaikum..salam ukhuwah dari Indonesia..boleh ikut tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm maaf yer giveaway untuk malaysia je..In Shaa Allah kalau ada rezeki zahir akan buat termasuk yang luar negara pulak :)

      Padam
  24. saya join juge Encik Kidal :)

    https://makgarang.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  25. Salam. Hai, Zahir. Ni ima :) ima join & support Zahir! ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  26. Assalam, join juga ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  27. Salam alaik! Syukran jemput. Ana join :)

    http://ukhti-ninja.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  28. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  29. bismillah...ecah join...moga ecah jadi pemenang hihiks >.<

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  30. salam~ saya join.. =)

    http://bakaljenazah94.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  31. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  32. Joined!

    http://anakpakcikazwar.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum.

    http://mashumashmello.blogspot.com/2016/02/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam
  34. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/02/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    BalasPadam

Do Comment k