TOP 16 Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0

12:27:00 PG Mohd Zahiruddin 8 Comments

Lepas je tamat segmen encik kidal 2.0 zahir terus buat blogwalking untuk setiap blog yang join. Secara jujur la zahir ni malas nak blogwalking sebenarnya tetapi bila zahir baca satu demi satu entry korang zahir kagum dan semangat nak blogwalking.
Sebab apa zahir tengok semua blog hebat-hebat dari segi cara diorang menulis, malah ada yang boleh tarik perhatian kita. Maksud zahir diorang pandai ambik hati pembaca tak kurang ada blog yang cantik giler. Tapi yang paling lawak ada sesetengah blog yang kata soalan yang zahir bagi tahap KBAT **bangga lak boleh buat blogger-blogger melakukan aktiviti berfikir kan hehe. Tak pe zahir personally suka penulisan korang , maksudnya korang menulis dari hati la kan.. Tahniah Semua :)
So disebab kan banyak yang hebat-hebat dan zahir yakin semuaya hebat-hebat so zahir nak ubah sikit cara pemilihan so takkan ada yang random sebab semuanya berusaha menulis kan dan zahir dah buat pemarkahan untuk setiap aspek..kalau aspek kecantikan blog tu tak la **motiff nak ambik markah blog** . Zahir akan pilih 10 peserta terbaik dan top 5 In Shaa Allah zahir akan buat simple review.
Sebelum zahir list kan 16 peserta tu Zahir nak mohon maaf sekiranya ada berlaku ketidakadilan yang tidak disengaja kan. Yelah walaupun peserta cuma 34 orang tapi nak baca setiap entry tu bukan mudah jadi ada masa zahir seronok la, bosan la, tak ada mood la jadi cara pemarkahan dia sedikit berbeza **ikot mood la** tapi apa-apa pon zahir dah berlaku seadil yang boleh, jadi zahir harap tak ada yang membangkang la. Ni segmen je pun haha by the way, cara pemarkahan dirahsiakan sebab nak jaga hati semua pihak mohon faham.
Top 16 TOP 16 Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0 :
  1. Peserta nombor 5
  2. Peserta nombor 6
  3. Peserta nombor 13
  4. Peserta nombor 30
  5. Peserta nombor 33
  6. Peserta nombor 15
  7. Peserta nombor 21
  8. Peserta nombor 28
  9. Peserta nombor 31
  10. Peserta nombor 14
  11. Peserta nombor 20
  12. Peserta nombor 23
  13. Peserta nombor 26
  14. Peserta nombor 2
  15. Peserta nombor 3
  16. Peserta nombor 4

Zahir sengaja buat macam tu **biar korang excited nak tau siapa kan** haha zahir takkan bagi notis kepada peserta sekarang sebab ni just top 16 dan urutan tersebut tidak mengikut pemarkahan.
Semoga berjaya kepada diorang. Yang tak tersenarai tu bukan nya korang tak hebat cuma korang kalah sikit je. alah rezeki ditangguh kan sikit kan. Yang penting kita dah usaha sebaik yang mungkin.

last, korang boleh baca yang ni MENCARI SPONSER
sekiann.

You Might Also Like

8 ulasan:

  1. Alhamdulillah sy tersenarai :) terima kasih encik kidal :)

    BalasPadam
  2. Hahaha. Kedudukan ke 15 >< Alhamdulillah btw... Huhu

    BalasPadam
  3. Salam alaik! Fuyooo, atas sekali. Hehehe syukran akhi. Alhamdulillah and tahniah juga untuk yang terpilih! :D

    BalasPadam
  4. alhamdulillah. mcm x caye plak hahaha. first segmen masuk utk blog bru, menang.

    BalasPadam

Do Comment k