Sengmen Bloglist Encik Kidal 2.0 offically tamat!!

11:04:00 PTG Mohd Zahiruddin 2 Comments


seperti yang zahir janjikan pada 27/12/15 merupakan tarikh terakhir untuk segmen zahir jadi sah la tamat hari ni jadi sesiapa yang join selepas entry ini tidak akan dilayan okay.. 

untuk keputusan, zahir akan umumkan secepat yang mungkin In Shaa Allah melihat kepada kelapangan masa zahir untuk blogwalking blog anda. Jadi korang yang dah join tu silalah cek url korang supaya tidak berlaku kesalahan.

Cara pemilihan zahir akan sorting kan okay. In Shaa Allah zahir akan buat cara top10 or macam tu la kot..In Shaa Allah..yang penting zahir akan adil dalam pemilihan jadi korang kena tunggu..

so cek kat sini untuk senarai peserta

SENARAI PESERTA

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. en kidal....sorry...blog mak garang no 11 tu dah tukar ke url no 12...so no 11 takde..:) tq encik kidallll....
    http://makgarang.blogspot.my/

    BalasPadam

Do Comment k