My First HTML

11:23:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments


Setelah 3 semester zahir ambik bidang Komputer Sains ni at last zahir belajar jugak HTML **subjek yang ditunggu-tunggu. Well as a blogger tipu la kalau tak biasa dengan HTML so kena jugak hadap HTML kan. Sebab tu zahir excited belajar benda ni tak lah tergangga sangat tengok koding HTML kan. Bole faham la jugak sikit-sikit Alhamdulillah.

Kalau sebelum ni zahir cuma ikot je tutorial siap tempek koding kat template kan tapi bila dah start belajar tentang HTML diharap selepas ini zahir akan faham serba sedikit la HTML In Shaa Allah lagipun lecturer dah bagi assignment dah pon siap suruh buat page sendiri lagi guna HTML **matilanak**. Dapat idea jahat nak letak webpage Encik Kidal untuk assignment hehe ni semua rancangan mintak serangan ultra kaki dari lecturer haha takla zahir akan try buat sendiri la kan. Kena usaha sikit mana tau dapat buat design blog sendiri pulak kan hehe In Shaa Allah.

Pagi-pagi buta ni lapar pulak kan well sebenarnya zahir menulis entry ni selepas siap assignment untuk slide presentation. Now tengah tunggu download dia habis huhu **mata rabak serupa panda** panda pun comeyyy haha muntah hijau. Dah cukup la sampai sini je merapu ni .

Sekian..

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. Good Luck Zahir...

    cuba gunakan HTML + javascript atau nk lagi besh HTML5 + JQuery resultnye mesti Zahir lagi suke dan lecturer terus kasi A++ for ur assignment...ahaks... ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thank you hehe kalau guna yang lain takut lect tak bagi A++ dia bagi kaki sebab advance sgt dr subjek haha

      Padam

Do Comment k