Mencari sponser

7:00:00 PG Mohd Zahiruddin 1 Comments

Dah nak masuk tahun baru dah kan. Rasa excited pulak huhu sebab terfikir sampai mana hayat blog encik kidal ni hope hayat dia sampai bila-bila taknak jadi macam dulu blog ni pengsan kejap haha.

Berbalik kepada topik hehe zahir nak cari sponser untuk first giveaway zahir yang akan berlangsung dalam bulan 1 tahun 2016.. well awal-awal tahun ni zahir rasa mesti ada yang menunggu giveawaykan jadi zahir mengajak sponser2 yang sudi untuk bersama-sama zahir dalam menjayakan giveaway ni..zahir tak nak cari sponser banyak-banyak cukup 5 orang sebab zahir tau jika banyak sangat yang jadi sponser confirm orang payah nak join sebab banyak kerja nak buat kan..

sebarang pertambahan kepada jumlah sponser adalah tertakhluk kepada zahir..dan zahir amat menggalakkan para sponser yang bg hadiah selain topup..topup bole je tapi zahir mybe ambik 2 orang je kot In Shaa Allah..

Zahir dah ada sorang sponser dimana hadiah dia rahsiaaa haahaa mana leh bagitau dulu tapi best wooo hahaha tapi In Shaa Allah manatau ada yang nak sponser tudung ke, cenderamata ke, buku ke, topup ke,...hehe

korang boleh contact zahir melalui email zahir_i96@yahoo.com atau insta @rihaz_96 **direct message tau** 

tarikh giveaway akan ditetapkan kemudian masih ada kekangan masa untuk zahir..tapi In Shaa Allah ia akan berlangsung pada bulan 1

You Might Also Like

1 ulasan:

Do Comment k