Kuliah dah mula!

9:53:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Cuti dah habis jadi bermula la semester yang ke 4 bagi zahir sebagai pelajar Sains Komputer. Jadi Course ni tak lah teruk sangat dari apa yang zahir bayang kan dari hari pertama zahir masuk. Yerla takpernah pun belajar IT kat sekolah dulu masuk je UiTM terus belajar programming kan. Rasa nak muntah jugak la pada hari pertama dulu tapi yang berlalu kita biar kan. Focus pada masa depan pulak kan.

Kuliah sebenarnya bermula pada hari isnin yang lalu tapi zahir sempat update pada harini je tu pon tengah-tengah malam yang indah ni. Zahir nak cerita kan la tentang apa yang zahir akan ambik pada semester ke 4 ni kan. Kelas yang zahir dah masuk antara yang buat zahir teruja nak belajar ialah kelas Database dan multimedia zahir pun tak tahu kenapa tapi apa yang zahir rasa zahir nak usaha untuk semester kali ni agar dean list untuk semester 4 tercapai In Shaa Allah. Doakan zahir yerr

Apa yang zahir harapkan untuk semester kali ni ialah zahir jadi lebih rajin tak kira la dari segi pelajaran atau pun kerja plus ibadat **nampak sangat malas nya kan** tak pe kita nak perbaiki kelemahan diri kena ada stage sikit-sikit kan. yang penting kita jangan putus asa In Shaa Allah tuhan akan tolong kita kalau kita buat benda baik. Kita serahkan pada Ketentuan Nya.

Untuk yang tak tau pasal Sains Komputer ni or korang ada pertanyaan ke korang boleh tanya sama ada melalui komen, email ataupun melalui media lain. Zahir rasa malas pulak nak tulis pangjang-panjang. Jadi kalau ada pertanyaan guna kan alternatif yang ada. 

sekian..

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k