Buku Encik Kidal!

7:51:00 PG Mohd Zahiruddin 5 Comments


Buku Encik Kidal? Yupp zahir haritu tengok kawan zahir buat cutomade buku so start la berangan nak ada buku sendiri hehe.Apa lagi zahir suh kawan order untuk zahir. 

Kenapa Buku Encik Kidal?
Zahir buat buku ni khas untuk Encik Kidal yess sebagai contoh if zahir terlintas nak buat entry pasal something or any update pasal blog Encik Kidal ,zahir akan masukkan kat dalam buku ni.


Muka Depan

Ni Muka depan buku Encik Kidal dia buku nota je hehehe biasa-biasa je design dia zahir ambik tema blog iaitu "simple & white" well ada la yang cakap simple sangat but for me ini adalah untuk blog kalau buku untuk personal sudah tentu zahir letakkan background warna pink! biru! sebab zahir minat biru hehe dan putih sebenarnya. Zahir yakin dan percaya buku ini akan digunankan sebaik mungkin In Shaa Allah


Belakang

Yang kat atas tu cover belakang buku tu so zahir letak kan sikit kata-kata dari Imam Al-Ghazali yang zahir suka, Lepastu letak sikit info and lastly siap letak QR Code haha and benda tu menjadi okay..semua scan QR Code tu haha

Anyway zahir harap buku ni tak mengecewakan zahir dan harap-harap buku ni berguna untuk zahir

Sekian entry merapu..

You Might Also Like

5 ulasan:

Do Comment k