Keputusan Segmen Carik Bloglist Encik Kidal

6:55:00 PG Mohd Zahiruddin 14 Comments


Pemenang bagi Segmen Carik Bloglist Encik Kidal akan dipapar kan di blog ini mulai malam ini so korang boleh check sama ada number korang bertuah atau pun tidak. Jadi pemilihan untuk pemenang adalah bergantung kepada Encik Random 100% sebab zahir tak larat nak pilih satu-satu sebab sekarang tengah buzy sangat untuk program dekat kampus jadi diharap korang boleh terima la untuk keputusan ini. Zahir memang mengantuk masa buat entry ini hehe..

Jadi korang boleh check okay untuk keputusan











You Might Also Like

14 ulasan:

Do Comment k