UiTM Samarahan Kampus 2

9:42:00 PTG Mohd Zahiruddin 8 Comments

Cuba search UiTM SAMARAHAN Kampus 2 ?? jumpa tak??
korang mesti buntu nak cari dah kan haha ok so here it go..zahir buat kan satu entry tentang uitm kampus samarahan 2..sebab apa zahir nak tulis sebab zahir dulu sebelum masuk ke UiTM ni pun taktau macam mana Kampus 2 ni**walaupun zahir sendiri rakyat Sarawak

Bila zahir dah masuk ke UiTM Samarahan Kampus 2 ni kesian pulak sbb  tgok kawan2 dari semenanjung n sabah terkial2 jugak la nk cari maklumat tentang Kampus 2 ni btol tak?? So zahir akan tolong korang kali ni jangan risau..kalau ad sebarang pertanyaan korang boleh contact email zahir (zahir_i96@yahoo.com) In Shaa Allah zahir akan tolong sebaik mungkin..

Serba sedikit tentang kampus 2 ni jarak antara kampus dengan bandar..actually korang mmg dalam bandar punn so tak menjadi masalah untuk cari barang..cuma korang kena guna bas la dalam 10 minit perjalanan kalau jalan tak sesak..hehe Kita ad SummerMall yang besau so jangan risau barang2 boleh beli kat sana

Kampus 2 memang baru lagi sebb zahir merupakan second batch yang tinggal kat sini so barang2 and facility kat sini mmg baru dan selesa..korang tak payah risau sangat ok?

TUJUAN ENTRY :
1.bayangkan tetiba yang semenanjung or sabah dapat result UPU kena pulak kat Sarawak dapat UiTM Samarahan Kampus 2..tapi taktau pun kat mana kampus 2.
2. zahir nak jelaskan or bgtau apa yg terdapat di kampus 2**mana la tau korang takut nk g Sarawak hehe
3. nk bagi tau apa kos2 yang di tawarkan kat kampus 2 dan apa keistimewaan kampus ni
4. ofcoz la zahir nak bt korang rasa teruja nk g Sarawak..well Sarawak ad keistimewaan dia hehe tempat best2 makanan pun best2…mcm ICE CREAM GULA APONG **zahir akan try buat entry pasal ni

Hahaha apa yang zahir merapu kan ok zahir akan mulakan dari maps and gbr2 tempat ni
yang tu MAP untuk kampus 2 kecik je dari kampus 1 but fasiliti terbaik giler...selesa..kemudahan semua lengkap bilik macam apartment style..mcm2 la korang boleh tgok gbr kt bawah ni k...


**zahir sengaja letak berterabur biar macam berseni sikit hehe**
BTW gbr2 ni kebanyakkanya diambil oleh rakan2 zahir so gbr ni agak berseni sikit hehe..
tpt2 yang ada alam gbr besar actually..


tempat pelajar nk print or photostate tpt
ni besar sbnrnya

Masjid Al-Ghazali UiTM Kampus 2
Ni Laa Kolej Kediaman Seri Pinang.**tempat tido


Ni pulak gambar dari kolej kediaman Seri Pinang 2 **kawan pompuan ambik

Gambar senior zahir larikk hehe bangunan kat belakang tu adalah
Medan Selera
Ni Antara bangunan akademik kt sini

Blok Akademik


Blok Akademik
Kolej Kediaman




Blok Akademik



Ni Gambar yang Hampir keseluruhan UiTM Kampus 2
Ni merupakan salah satu Blok Akademik 


 Thank You kepada THAQIF,EIFA dan AZMI sebab kebanyakkan gambar2 kat atas milik mereka and zahir mintak kat diorang sbb zahir tau gbr diorang banyak yang cantik2 hehe credit to them..banyak lagi yang zahir nk tunjuk tapi ye la sapa nk baca entry panjang2 kan so Sekiannnnn..


You Might Also Like

8 ulasan:

  1. kampus ni baru lg ke? macam new facilities je..semua elok lg

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru lagii..zahir second batch yang mula2 masok sini

      Padam
  2. Hahaha Baruk nangga kmk zahir gambar ktk tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. kantoii stalk hahah xdala terima kasih atas sumbangan gbr

      Padam
  3. Assalamualikum. Nak tya kalau kita terima brg org pos nk guna alamat kampus ni ja? N then brg pick up kt mana? Tq :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm cdgn zahir better kalau guna alamat rumah kawan yang berdekatan at least brg tu selamat.. sbb kalau guna kampus dia tak ada tempat yang spesifik untuk menerima brg

      Padam
  4. Kat kolej kediaman tu ada disediakan wifi tak?

    BalasPadam

Do Comment k