OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

7:10:00 PG Mohd Zahiruddin 4 Comments


okayyyy join GA by Mekzumbie lakk hehe syarat-syarat dia mudah je kalau nak join klik je banner tuh..

ok dalam syarat GA ni mekzumbie suh ceritakan secara ringkas blog dia..jadi Blog Mekzumbie
ni dengan slogan yang awesome iaitu "Jangan Hidup Macam Zombie" hehe **zahir bukan zombie k hehe
blog ni antara blog yang kemas zahir tgok and paling penting ad warna biru**my fav!! huhu **mekzumbie kita geng yeayyy!!
blog ni macam macam ada termasuk tips yang best2 semua tu...kna baca la sebab zahir baca pun seronok sebb ada yang info yg kita tak tau..selain tu blog ni zahir  tgok banyak bercakap tentang travel so yang suka travel meh jenguk..
korang kena tgok sendiri blog ni okay selain tu support sekali GA yang dia buat..best tau hadiah dia mcm2...jom join guysss buktikan anda bukan zombie!! haha 
kepada mekzumbie.. zahir harap GA ni berjaya and zahir joinnnn...

You Might Also Like

4 ulasan:

  1. Good luck ye
    Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (= #102

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    BalasPadam
  2. singgah follow dr ga same.. :)
    http://eyrasaharuddin.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    BalasPadam
  3. Hai there :) Thanks sebab join uhuhuuuu

    BalasPadam
  4. good luck
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    BalasPadam

Do Comment k