Ieka Farhana Mencari Bloglist

3:35:00 PG Mohd Zahiruddin 1 Comments

**Klik Banner tuk join

Macam mana boleh terjebak dalam dunia blogging?
ok zahir terjebak dalam dunia blogging ni sebab pengaruh dari kawan zahir sendiri tu masa umur 15 tahun dulu ye la entry masa tu pun buat malu je haha **entry budak2 biasa la hehe zahir berblogging bermula dari situ then stop masa tingkatan 5 **SPM yearr 
akan tetapi apa yang membuat zahir terjebak dalam dunia blogging ni skali lagi secara jujurnya sebab duit hehe tempek2 iklan kat blog then kna cari banyak idea tuk buat trafik..

**Rasa nya 100 patah perkataan kot**

hahah anyway hope bole masuk bloglist ika farhana sebab tgok blog dia pun kemas n camtik malah follower pun bole tahan hehe hope segmen ni byk yang join and semoga zahir dapat jadi salah seorang bloglist dia la :)

sekiann..

ehh tag kawan huhu lupa lak..
ok zahir tag : ash_asrah  ima hamdan

You Might Also Like

1 ulasan:

Do Comment k