Hilang kan Stress: Happy Pills

11:43:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments



hai guyss..nak tau apa benda kat atas tu??
 **zahir yang buat**

haaa ni la happy pills untuk zahir..actually semua kertas2 dLm tu ada positive words yang zahir buat sendiri..dulu zahir buat suka-suka je dalam 10 keping pastu bole-bole roomate demand buat banyak-banyak sebab diorang pun suka..so zahir buat la sampai penuh bnda tu huhu
tujuan zahir buat bnda ni untuk zahir n kawan-kawan kira macam bagi semangat la heheh..maklum la tengah2 final exam ni mmg mudah down and stress so masa-masa macam ni la diorang dok main bukak kertas tu hehe kasi semangat sikit**yg pelik nya benda ni menjadi 

childish??

well bagi zahir takk..sebab zahir sendiri akui yang benda ni bole tolong emosi kita **pastikan kata-kata bersesuaian kat kertas hehe
knp zahir kata bnda ni membantu? bayangkan  tengah study then tiba-tiba korang rasa nk stress kan pastu korang bukak kertas tu dapat pulak ayat "keep strong" kan best tu lagi best kalau korang try bygkan someone yang korang syg cth parent korang ckp bnda yang tertulis kat kertas tu pergghh pastu full blast korang punya kerajinan tu..In Shaa Allah bnda ni bole bantu

tujuan zahir tulis entry ni pun zahir nak share kebaikkan bnda ni..munkin ada yang dah buat kan...tp kali ni zahir nak syorkan pulak terutama kepada sesiapa yang mengalami emosi yang tidak menentu hehe semoga bermanfaat

sekian..

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k