Google Adsense kini dalam Bahasa Malaysia

10:52:00 PG Mohd Zahiruddin 3 Comments



Hai Guys..

Pertama nya zahir nak ucap terima kasih dekat Tuan Iskandar Tuan Ismail sebab bertanya.
Jadi zahir akan cuba untuk terang kan sejelas yang mungkin untuk entry ini..

Sejak April 2015 Google Adsense telah pun menyokong pengiklanan dalam Bahasa Malaysia
jadi ini merupakan berita baik buat para blogger yang menyediakan kandungan blog dalam Bahasa Malaysia.

Berbaloi ke guna Adsense Bahasa Malaysia ni?

bagi zahir ianya berbaloi walaupun ianya baru saja dilancarkan tapi zahir yakin jika entry korang banyak keyword-keyword yang power sudah tentu ianya akan menarik lebih banyak pembaca..
zahir bukan lah pakar untuk Adsense ni tapi zahir dalam proses untuk belajar menggunakan Adsense ni..Jadi dalam masa yang sama zahir kongsikan apa yang zahir pelajari ..

Untuk cara dia rasanya Google ada sediakan di setting tapi kalau korang masih tak faham datang sini balik dan tanya kat kotak komen In Shaa Allah zahir akan sedaya upaya tolong korang okay..

sekiann

You Might Also Like

3 ulasan:

  1. google adsense ni dia punya requirement apa eh? sebab tak semua blogger boleh sign up,kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. selagi dia dibawah blogspot dia masih boleh sign up..sebab blogspot dibawah google..
      awak pun boleh rujuk kat sini k http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/10/kelayakan-mendapat-kelulusan-adsense.html

      Padam

Do Comment k