Cuti Semester Bermula!!

10:43:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

wuhuuuuu~
so bermula lah kisah tidur makan dan tidur lagi untuk cuti niee..kerja?? **munkin meniaga kecik-kecik or tolong parent berniaga or carik cara nak kuruskan badan haha
which mean zahir memang tak tau nak buat apa dengan cuti ni..korang ada cadangan tak??
mungkin zahir boleh update blog everyday kot sambil sambil cari cara nak tingkatkan traffik blog ni kan..
bagi korang yang baru buat blog tu percaya lah buat blog bukan untuk korang berdrama ke apa tapi lebih dari itu..
korang kena pastikan yang blog korang sentiasa ada isi..maksudnya korang mesti ada idea laaa hahaha..
simple?? please kalau korang rasa menulis blog ni kerja mudah silakan tulis untuk blog korang setiap hari..korang akan merangkak mencari idea apa nak update haha...
for rakan-rakan blogger i feel u okay..and zahir memang appreciate hasil kerja korang
anyway balik ke cerita asal pasal cuti semester zahir nak fikirkan dulu apa yang terbaik kan hahahah
well sekian entry merapu..

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k