Cruise Giran

11:26:00 PTG Mohd Zahiruddin 0 Comments




hoho dah tgok video tuh belum?? bukak la takde nya meletop laptop korang tuh..
well mempersembahkan Cruise Giran!! hehe actually dia ni cuma main gitar je kalau menyanyi munkin akan ada kot..nanti-nanti la...
tujuan zahir tulis entry pasal dia ni sebab korang kena dengar every song yang dia main guna guitar..lagi pun kalau korang minat muka ala-ala cinese gitu nah ni la dia..haha
sebenarnya dia ni salah seorang rakan zahir di kampus dia ni memang bole tahan la kalau bab-bab gitar ni..lagi pun zahir ni pun ada jgk la main gitar tapi beginner la kata orang sebab tu zahir minat tengok dia ni main sebab sambil tengok sambil belajar haha

ok zahir bagi sedikit informasi tentang dia ni nama diberi Cruise Giran berumur 20 tahun dan berasal dari Miri,Sarawak.Seperti yang tuan badan sendiri bagitau kat zahir..dia ni memang minat bidang music ni dan dia bercita-cita nak jadi musican jugak..

well dia ni memang ada bakat nak jadi pemusik kan so tak ada hal la..untuk sekarang dia cuma upload video dia kat youtube je so korang kalau suka video dia pergi la kat youtube dan tekan button subscribe**betul ke ejaan aku...jom sama-sama support rakan zahir ni..

sekiann

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k