BLOGAWARD!! dari Blog Aisyaazman!

5:04:00 PG Mohd Zahiruddin 6 Comments


jeng..jeng..jenggg.....haaaa blog kita dapat award pulokkk hahah jarang kat blog ad buat award ni

Alhamdulillah thanks to AisyaAzman sebab bagi award ni kepada blog ni hehe...lagi lega rasanya sebb dia tak guna khidmat Random.org that mean dia guna penilaian dia sendiri**cara manual hehe

apa2 pun zahir akan letak Award ni kat sidebar tuh hehe hope ada yang buat award mcm ni jugak sbb ye la pemenang akan rasa lebih dihargai dan lebih semangat nak jadi kan blog ni satu platform untuk meluahkan apa yang ada di minda...

Satu lagi zahir nak ucap tahniah jugak kepada pemenang2 BlogAward yang lain hehe
sekiannn...

You Might Also Like

6 ulasan:

  1. Tahniah. Yanie pn dpt jgak http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/yay-dapat-blogaward-dari-blogger.html

    BalasPadam
  2. cantik ..kreatif award dia..tahnia

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    BalasPadam

Do Comment k