Titik Permulaan : Jom Jadi Novelis!

8:40:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments

Holla semua...

zahir ada berita yang bole kira best la jugak actually zahir nk buat satu tempat dimana penulis2 muda or penulis untuk suka2 yang byk idea bole curahkan idea diorang kat blog ni *klise la plak..mungkin ad diantara anda melihat apa yang zahir cuba buat ialah benda yang sia2 but korang kena fikir untuk menjadi penulis yang berjaya korang kena hadapi kritikan org pasal penulisan anda...so kat mna lagi korang nk cari pengkritik awam kalau bukan kat blog2 kan...haha maksud zahir ..zahir nk tolong korang untuk memaparkan hasil kerja korang katsini n dlaam masa yang sama untuk menjadi penyeri kat sini**ayat berbunga giteeeww

zahir nk bukak sesi ni untuk sesiapa yang berminat dan tentu la Kredit cerita akan balik kepada korang balik...

Syarat-syarat nk jadi penulis di Blog Encik Kidal

1. Korang boleh buat apa2 cerita: cerpen ke novel berepisod ke ataupun full story..
2. cerita yang ingin di publish disini must FREE dari cerita berunsur lucah**kita ad pembaca muda
3. Klau bole every week kena update cerita korang.
4. kena provide information pasal korang sikit la sbb zahir nk kreditkan kepada korang kan.
5. zahir melarang sekeras-kerasnya korang menggunakan hasil kerja org lain, atau copy dari blog lain ianya mesti dari korang sendiri.
6. berminat ke? cuma hantar nama,alamat email dan genre cerita pastu  sertakan hasil penulisan korang then send ke zahir_i96@yahoo.com
7. penulisan atau bahan dalam cerita anda adalah milik penulis 100% jadi korang bebas nk buat cerita yang mcm mna tetapi *ada tetapi..dengan pengawasan zahir la ok 

tu je kot yang zahir nk bagitau..hope ada yang join sebab kita nak asah bakat penulis dalam diri korang and ni adalah salah satu tempat korang boleh perbaiki penulisan anda.. sekian


You Might Also Like

2 ulasan:

  1. Tak mampu nak menulis lagi...merapu boleh laaa..hahahaha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kannnnn...zahir pun ad bakat merapu jeee haha

      Padam

Do Comment k