PENERIMA SAGUHATI UNTUK SEGMEN ENCIK KIDAL

8:37:00 PG Mohd Zahiruddin 4 Comments




hai guys...seperti yang zahir janji kan so zahir nak bagi saguhati kepada orang yang bertuah...untuk BLOGLIST zahir letak semua untuk tanda penghagaan diorang join segmen tu so terimalahhh hehe

RELOAD RM5 x 2
         

REVIEW BLOG


Orang yang bertuah sila contact zahir segera....yang dapt reload tu boleh contact zahir guna instagram @rihaz_96 or email zahir_i96@yahoo.com okay bagi nama n korang kuna maxis ke pa..bgtu je...hope korang yang dapat saguhati inform cepat2 ..untuk blog review zahir akan buat dalam masa yang terdekat

zahir sekali lagi mohon ampun klau bnda ni jadi macam huru hara huhu..but ill try my best okay??\

sekian..

You Might Also Like

4 ulasan:

  1. no. 1.. saya lah kan? hehe..
    macam tak percaya. hihi

    BalasPadam
  2. Cikla menang? Alhamdullilah.. Nnti Cikla bg detail

    BalasPadam

Do Comment k