Google Adsense Dah Approve!!!!

6:48:00 PTG Mohd Zahiruddin 0 Comments


Its thursdayyyyyy!!!


Means esok jumaat!! Cutiiiii…haha **padahal hari sabtu ada test pulak….tak pe kita stay positive semoga test pada hari sabtu berjalan dengan lancar **ketawa jahat

So korang mungkin Nampak perubahan pada Blog Encik Kidal sekali lagi hehe ada Nampak advertisement tu haaaaa…Alhamdulillah semalam rezeki datang tanpa diduga..Google Adsense dh approve submittion zahir yang ke-10 kot or byk lagi huhu..lama kot zahir nk dapat peluang macam ni..

Kenapa zahir nk buzy bgtau semua??

Hehe ofcoz la korang tolong2 la bagi rezeki kat zahir dengan mengklik iklan2 tu…selain tu zahir nk encourage rakan2 blogger terutama kpd new blogger supaya berusaha untuk dapatkan benda ni..

Tapii…**arrrhhh takde tapi2..
Apa tu Adsense?? **err korang taktau eh huhu

Adsense adalah program kerjasama periklanan melalui media Internet yang diselengarakan oleh google**ayat mcm cikgu dh..Adsense korang kena daftar dulu tau..kalau taktau tempat korang nk daftar korang pergi ke dashboard pastu tekan overview then korang carik Earning korang akan jumpa Adsense.tapi untuk memasang Adsense ni korang kena ikut syarat2 tertentu salah satu nya jumlah visitor yang bole laa hehe**zahir rasa just perlu visitor yang jumlah sama everyday tp tak pasti pulak..

Apa kebaikkan bnda ni?? Korang dapat duit la
kalau ada yang klik pada iklan korang **jadi klik la zahir punya iklan hehe…tp kalau tak silap untuk pageview pun ada..kalau korang nk tau lebih lanjut korang bole la godek2 kat Encik Google iaitu jiran tetangga Encik Kidal..

Anyway korang kena banyak bersabar dengan benda ni sebab zahir pun dh 10 kali plus2 kot hantar borang dia so hope korang Berjaya..sama2 kita buat benda ni..nanti boleh la buat Segmen Klik Iklan hehe so sekiannn….

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k