GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

11:54:00 PG Mohd Zahiruddin 7 Comments

Selamat Pagiiii **pagi la kan kol 3 pagi hahah
untuk entry ni zahir telah jadi mangsa tag oleh aisyaazman dan ash_asrah  mesti diorang ni berkomplot untuk tag zahir huhu**gurau
__________________________________________________________
Pengalaman pertama saya sebagai seorang blogger muda adalah brmula sejak zahir berumur 15 tahun**ayat gaya karangan budak skolah menengah..Masa tu yela memang blog macam kanak2 ribena punya entry haha mohon jangan cari entry tahun 2009 sebab kebanyakkan zahir dah deleted sebb childish sangat sampaikan zahir sendiri boleh muntah hijau btw dulu blog kita namanya “Perantau Masa” **saja bagitau kot2 ada yang taktau haha lepastu zahir tinggalkan dunia blogger kejap sebab nk focus study**tunjuk baik je.. then pada tahun 2015 sejak bulan lepas kot zahir mula aktif balik untuk menulis kat Blog “Encik Kidal” iaitu nama baru untuk mengantikan “Perantau Masa”
______________________________________________________
[100 patah perkataan**di check menggunakan word trmasuk noktah2 semua tu ahhaha]
pastu nak kena tag 5 kawan blogger hermmm nk tag sapa eh? :
RUANG MISS
SHIKIN RAZALI
ZARA NABILAH
IKA
QIENAH
~zahir ambik dari exchange link tau hehe jangan marah~
ok yang ni memang buat zahir ternganga sebab hadiah dia memang lumayan giler
RM200!!

so join la Giveaway ni In Shaa Allah mana la tau rezeki kan hehe just click banner tu..jom la..sebab due date dia sampai 8/10/15 nanti so sempat lagi

You Might Also Like

7 ulasan:

  1. Aikkk? Kita termasuk jugak laa. Hihi btw thanks tag :P

    BalasPadam
  2. semoga berjaya ya banyak tu siapa nak bagi kan..

    BalasPadam
  3. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    BalasPadam

Do Comment k