FINAL EXAM! UITM

9:43:00 PG Mohd Zahiruddin 3 Comments


well harini merupakan hari pertama exam zahir haha japp sebelum tu korang kena tau masa zahir tulis entry ni zahir takde idea pun nk tulis apa..KOSONG..tapi zahir gagahkan jugak untuk menulis haha

mungkin zahir akan jarang update blog ni untuk smentara waktu sbb yela final exam kott**study mode on!
haha tp In Shaa Allah jika ad kelapangan zahir akan try update entry kat sini..yang penting korang rajin baca karangan merapu zahir ni hehe..korang pun EXAM ke sekarang??
kalau korang tgh fight untuk examm zahir nk wishh semoga korang mendapat keputusan yang cemerlang terbilang dan gemilang haha Aminnnn..semoga kita berjaya bersama2

kalau korang baca enty ni sampai titik niii >>......<< ahahah doakan zahir tau walaupun kita mybe ad yang tak kenal but berdoakan satu amalan yang baik hehehe semoga zahir dapat keputusan yang cemerlang IN SHAA ALLAH aminnnn...

sekian..entry pendek

You Might Also Like

3 ulasan:

  1. Balasan
    1. adohhh hahaha thank youuu...gud luck too...President dh jumpa blog aku-_-

      Padam
  2. Salam, Zahir! ima tagged zahir taw :D ---> http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    BalasPadam

Do Comment k