Transfomation

6:24:00 PG Mohd Zahiruddin 2 Comments

Tranformation?? Kenapa nk letak nama entry harini transfomation well ofcoz sbb zahir nk transform kan blog ni termasuk tuan nya sekali..zahir dah deleted smua entry2 lama zahir sejak tahun 2011-2012 sebab apa?? nk transform la kan..ye la hari demi hari umur makin tua so zahir na deleted post lama sebab nampak cam childish and takde org nak baca pun kan hehe

apa2 pun zahir nak kembali aktif dalam berbloging ni hope sangat2 korang bagi sokongan yang padu hehe tapi kan kalu difikirkan balik mungkin zahir akan jarang update la sebab final exam dah dekat so focus to study dulu..but if zahir ad kelapangan zahir akan mencoret kan sedikit bebelan zahir di blog ini.. 

apa2 pun impian zahir dh tercapai iaitu buat tutorial dan buat freebies semua tu hehe but masih ada lagi zahir blum buat iaitu segmen or contest or zahir nk buat satu tempat dimna zahir bole design something dari diri zahir buat pembaca setia blog zahir ni **walaupun takde kita adakan je hehe
mungkin zahir perlu bagi penghargaan buat pembaca blog zahir kan mungkin promote blog diorang kot mungkin la hehe... In Shaa Allah

so apa pendapat korang??..jangan la baca aje tolong ler komen kan haha kata blogger yang nk eratkan silaturrahim hehe sebelum terlupa if korang ada cadangan untuk ape2 benda just request..In Shaa Allah zahir akan cuba tunaikan semampu zahir **ayat ntah apa2 kannn hahah especially untuk Tutorial blog..yang tu zahir akan buat if korang mintak or zahir akan cari tutorial buat korang...tp jangan la demand sangat kan korang mintak 10 tutorial pada satu masa **yang tu melampau 

as for the conclusion**ayat spm dulu ..zahir hope sangat zahir dapt menulis semua benda yang ad kat kepala hotak ni supaya pembaca kita x bosan menunggu kita heheh that all guys thanks sbb baca blog ni walaupun kadang2 hambar ye la biasa la kn still dalam process blajar menulis blog..ok la dh panjang sangat la merapu ni huuhu bye see u soon 
 

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. Mengidam atau mengada-gada? Tanya badan anda Mengidamkah?


    BalasPadam
  2. Salam, nice blog and nice entry. Kisah kite lebih kurang, start berblogging from 2011. Tapi dah bertahun-tahun terbiar and now baru nak mulakan balik. Hehee, ape2 pun good luck! :D

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    BalasPadam

Do Comment k