Thank You! 15 Aug

12:04:00 PTG Mohd Zahiruddin 2 Comments



so entry kali ni lebih kpd PENGHARGAAN kepada kawan2 zahir dimana mereka telah membuat perbagai cara untuk prank zahir semua..btw 15 AUG is my birthdate hehe..
First..thanks to Azmi, and my roomate Lukman, Azri**but zahir slalu panggil abe, dan Syam sbb dah ganggu masa tido aku dimana zahir diserang dengan bantal tepat jam 00:00 pada  malam yang hening tersebut..thanks sbb bagi kek yang sedapp..superbbb la haha zahir nak tulis apa bnda yang berlaku sbb zahir taknak lupa masa ni..korang ingat kan selepas je korang pukul zahir dgn bantal yg berat kira2 2 kg tu korang bole rembat powder yg kat luar pastu picit kat zahir hahaha**yang ni serious hambar sbb tu zink powder..
last2 korang pulak kena kan..hashtag sesi perang main air semua sampaikan kita angkat abe pastu simbah air semua tu hahah semoga ukhwah antara kita kekal In Shaa Allah..



Secondly mmg zahir takleh blahh...prank paling giler and paling aku akan ingt .. zahir nngis kott **nangis terharu ok ..prank yang kedua ni dari family debat yang buat..diorang merupakan pelakon yg mmg takleh hadap..zahir kna maki habis2san kot..sebelum tu zahir ad kawan yang sama birthdate dalam family debat tu..so prank ni untuk kami berdua but tak tau pun tu prank sampaikan banyak drama air mata yang berlaku **air mata org lain bukan zahir.. mmg banyak la drama sampaikan manager tpt tu datang siap tanya ad masalah ke tak..ada senior debat siap acah2 gaduh bagai pastu bila part nyanyi birthday tu diorang siap menari mcam takde bnda yang berlaku..prasaan kna maki masa tu tuhan je yang tau..marah semua ada la..tp zahir ni jenis mmg susah nk keluarkan emosi haha so zahir duduk diam je..but anyway thanks guys ur the best!

and lastly prank from my classmate memerangkap bestie aku **ada yang tak join tp yang ni prank separuh menjadi sebab pelakon dia tak sehebat yang prank kedua tadi hehe **jangan marah guys tapi korang mmg awesome sebab aku mmg mula2 mmg dh agak but korang pandai cover la katakan aha thanks sbb bg aku donut yang paling besar yang aku pernah tgok buat masa ni ok hehe 

tak lupa jugak kepada kawan2 yang lain sbb wish semua kan..zahir amatlah menghargai nya thank you!! sorry sebab tak dapat masukkan korang semua sbb zahir tak larat nk type semua haha tp korang mmg terbaik sbb ingat birthday zahir well yang penting zahir sayang korang semua and hope ukhwah kita till jannah **ayat budak zaman sekarang In Shaa Allah..

THIS ENTRY IS SPECIALLY TO ALL MY FRIENDS
**FAMILY BELUM SEMPAT CELEBRATE SBB ZAHIR TINGGAL KAT HOSTEL**

You Might Also Like

2 ulasan:

Do Comment k