Blog Encik Kidal

10:33:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments



Hai guys..
So sebelum tu kalau korang selalu lawat blog zahir..diorang mmg akan prasan perubahan kat blog ni dari segi design dia warna semua lah . Aiseh cakap macam la org lawat blog dia hehe xpe asalkan kat entry kita syok sendiri kat sini..ok apa yang korang nampak adalah perubahan yang zahir bawakan untuk korang lebih bersemangat membaca dan yang paling penting untuk mengelakkan pembaca BOSAN..dan perubahan yang paling ketara dengan blog ini ialah pertukaran nama blog dr PERANTAU MASA kepada ENCIK KIDAL sapa encik kidal ofcoz me hahaha zahir guna tangan kidal so tak salah kan guna nama mcm tu..ok apa yg zahir nk korang tau dalam entry kali ini adalah plan dan masa depan blog ni kepada semua rakyat jelata sekalian walaupun xde kene mengena dgn korang..err actually mmg xde pun kan.  


Every week zahir akan try update macam2 ke dalam blog ni termasuk tutorial InSha Allah so kalau korang nk zahir buat tutorial pasal something dipersilakan ok :) just ckp je kat shoutbox atau kotak komen. Zahir akan cuba buat kan tutorial untuk korang . Seterusnya zahir nk jugak wat segmen untuk bakal novelis negara.  Sesiapa yang  cerita or berminat nk tulis cerita tentang ape2 je kecuali bahan lucah mmg tak dibenarkan la.  boleh la korang tunjukkan bakat...yang tu semua dalam perancangan tau kalau ad cadangan lain boleh la tolong cadangkan.  Contest??  Yang tu tunggu rezeki hahahah so jadi pembaca setia untuk zahir walaupun banyak benda merapu kat dalam ni tp zahir akan buat se sempoi yang mungkin danzahir tak nak buat blog mcm skrip pembaca berita ofcoz la tak nk kan..entah2 mak timah tu pun ad blog jugak..tak pe zahir akan cuba buat yang terbaik untuk memuaskan pembaca2 zahir as long as korang beri sokongan kat zahir pun dah cukup yeahhh..

So tu semua adalah rancangan blog zahir... tapi tak pasti adakah rancangan tersebut menjadi or tak if korang ad sebarang aduan ataupun cadangan boleh komen atau letak kat shoutbox sama2 kita jadikan blog kita blog yg paling awesome hahaha masa zahir tulis entry kali adalah time tengah2 shopping complex sbb kna tinggal sorang2 dek member bertuah..haha aper lagi untuk mengelakkan bosan,semasa menunggu member tersebut zahir update la blog ni kan..
OK lah tu je yang zahir nak bagitau diharap semua memberi sokongan padu agar impian zahir menjadi kenyataan sekian...

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k