New Life

7:44:00 PG Mohd Zahiruddin 0 Comments

Assalamualaikum semua..

Lama kan Zahir tak update blog..
Rindu la kat blog hee..So apa yang Zahir nk update tentang zahir la apa lagi kan tuan punya blog..Well you know me *padahal takde org kenal pun kat dalam blog..haha

Zahir taktau la dah dekat setahun kan Zahir tak update blog..Macam-ii yang jadi kat Zahir..Maklum la dulu kena hadap SPM dulu pastu kena lak g PLKN. Macam2 yang jadi hope zahir tak lupakan semua tu..

Ok Apa yang Zahir nk kata kan adalah Zahir now dah berubah tak kesah la org nk cakap apa pasal perubahan Zahir apa yang penting kerjasama hanya kita je tau kenapa kita berubah kan?

Kita kena tanya diri kita sendiri kenapa kita nak berubah dan mesti la kita nak berubah kepada yang lebih baik kan..Hope perubahan Zahir akan membawa kepada kebaikkan Amiin.

Ok guys nanti kalau Zahir rajin lagi zahir akan update hhaa
*post harini hanya pasal diri Zahir haha

You Might Also Like

0 comments:

Do Comment k